Ispraćaj najboljih učenika

Svaki dolazak juna nama donese rastanak sa najstarijim đacima u školi. Ova godina, za nama, bila je nesvakidašnja, teža od prethodnih, kako za decu, tako i za nastavnike. Ipak, mnogi učenici su uspešno radili svoje zadatke i možemo da se pohvalimo najboljima iz osmog razreda.

Na svečanosti koju su priredili učenici šestog i sedmog razreda, ali i sami vukovci, u dvorištu naše škole, 17.6.2021, diplome Vuk Karadžić uručene su Marini Bešlin, Atili Kišu, Miji Pejčić, Pavlu Gojkoviću, Mihailu Ratku, Ognjenu Ugrešiću, Neveni Vulović, Sofiji Reljin, Emiliji Reljin, Marku Stuparu i Andreju Vargi.

Iza ovih učenika su brojna takmičenja, mnoga osvojena mesta na školskim, opštinskim, okružnim i republičkim takmičenjima, a najuspešniji među njima je Andrej Varga, naš učenik generacije. Njegov uspeh nije izostao nijedne školske godine, čak i u vreme kada je nastava bila na daljinu. Svake godine je bio uspešan na svim nivoima takmičenja, a njegov rad, svestranost i ljubav prema matematici, fizici i programiranju, kao i Andrej, ostaće nam u sećanju i verujemo da će se o njemu i njegovim uspesima tek pričati.

Ognjen Ugrešić nam je pokazao da se može biti uspešan istovremeno i u sportu i u učenju. Nosilac je Vukove diplome, ali i naš sportista generacije. Verujemo da će nastaviti da niže uspehe na svim poljima i da ćemo ga gledati u reprezentaciji uskoro.

Svim osmacima želimo puno sreće, uspeha i upornosti u daljem  školovanju i životu.

This entry was posted in Školski život and tagged . Bookmark the permalink.