Пријем првака 2022.

У среду, 22. јуна, у дворишту наше школе приређен је пријем будућих првака. Ученици четвртог разреда са својим учитељицама припремили су пригодну приредбу. Будући прваци су били узбуђени и помало бојажљиво заузели своја места и посматрали разнобојне балоне којим је била украшена сцена.

Приредба је почела песмом, а затим су се ређале рецитације, сценско извођење драмског текста, рецитали, оркестри металофона и фрулица, песме на тамбури и тамбурици.

На крају приредбе весели хор четвртака отпевао је песме од Бајаге “Само нам је љубав потребна” и “Ау што је школа згодна”. На крају се будућим првацима обратила директорица наше школе Гордана Рацков и пожелела им је срдачну добродошлицу и срећан почетак.

На ред су дошле учитељице будућих првака: Љиљана Јолић, Сања Јакшић и Снежана Данић. Оне су прозвале своје ђаке и упутили се у учионице.

Родитељима се обратио и вероучитељ Мирослав Бубало. Сваки првачић добио је свеску, оловку и бомбоне. Уз жеље да лепо проведу распуст, следеће виђење је заказано за 1. септембар у 8 часова.

This entry was posted in Školski život and tagged . Bookmark the permalink.