Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Početak zimskog raspusta
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram

Banat na evropskom putu

Nastavnici i učenici naše škole su od aprila do novembra 2014. godine bili uključeni u međunarodni IPA projekat centara za stručno usavršavanje iz Kikinde i Temišvara. Grupa nastavnika je početkom aprila prisustvovala konferenciji u Temišvaru, a potom i seminaru „Menadžment vannastavnih aktivnosti“  Herkulovoj Banji, odnosno „Azbuka saradnje škole i porodice“ u Kikindi. Seminari su imali za cilj ne samo proširivanje znanja nego i upoznavanje kolega koji će biti dalji nosioci realizacije ovog projekta.

Maja meseca realizovane su zajedničke aktivnosti učenika u etno kampu u Rumuniji, a juna meseca su realizovane aktivnosti učenika u etno kampu u srpskom delu Banata.

U sredu, 19. novembra 2014. godine, u školskoj trpezariji organizovana je prezentacija istraživačkog rada naših đaka u okviru završenog međunarodnog projekta „Banat na evropskom putu“ kikindskog i temišvarskog Centra za stručno usavršavanje. Prisutni su čuli njihova iskustva, bolje upoznali pogranično područje sa kulturne, istorijske i geografske strane i svoje znanje proverili u kvizu „Koliko poznajemo Banat“. Na kraju programa uručene su knjige „Trening radionice“ grupi učitelja i nastavnika koji su prisustvovali seminarima u okviru istog projekta, dok su „Monografije Banata“ dodeljene našim đacima koji su učestvovali u njenoj izradi.

Kao vid održivosti projekta, februara 2017. godine organizovan je i kviz o Banatu na kome je ekipa naše škole pokazala najviše znanja.

Školski Google Webmail

MailRed