Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Učiteljici Gordani Rackov uručena Godišnja nagrada Opštine Kikinda

26. decembar 2014 - Galerija fotografija

U svečanoj sali Opštine Kikinda uručene su Godišnje nagrade i pohvalnice Opštine Kikinda zaslužnim pojedincima i kolektivima iz kikindske opštine za značajna ostvarenja, naročito zalaganje i postignute uspehe u svim oblastima života i rada. Naša škola je prošle godine dobila ovo veliko priznanje, a ove školske godine je nagradu dobila članica našeg kolektiva magistar i profesor razredne nastave Gordana Rackov.

kikinda2    kikinda6

Razlozi zbog kojih je Gordana Rackov svrstana u red najboljih jeste i to što je dobitnica povelje „Dr Đorđe Natošević” kao jedan od najboljih učitelja na teritoriji AP Vojvodine u školskoj 2013/14. godini i što intenzivno radi na sopstvenom usavršavanju. Osim toga, ona je postizala izuzetne rezultate u vaspitno–obrazovnom radu što podrazumeva primenu informacionih tehnologija u osavremenjivanju nastavnog procesa, primenu savremenih metoda, rada sa nadarenim učenicima, kao i onima koji zaostaju u savladavanju sadržaja vaspitno–obrazovnog rada, saradnju sa roditeljima, užom i širom društvenom zajednicom, kulturnim ustanovama i sportskim klubovima.

kikinda8    kikinda4

Uloga učitelja i škole je veoma velika jer vaspitavajući i obrazujući decu učitelji drže ključeve budućnosti svih nas, a ova nagrada je još jedna u nizu priznanja koja potvrđuje da su ključevi došli u prave ruke.

kikinda1

Školski Google Webmail

MailRed