Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Nagrada Dr Đorđe Natošević uručena učiteljici Gordani Rackov

10. novembar 2014 - Galerija fotografije

Svečano uručenje nagrade „Dr Đorđe Natošević“ za 2013/14. godinu upriličeno je u zgradi Pokrajinske vlade AP Vojvodine 10. novembra 2014. u svečanoj sali. Naša škola je prošle godine dobila ovu prestižnu nagradu, a ove školske godine je nagradu dobila članica našeg kolektiva, magistar i profesor razredne nastave Gordana Rackov. Ona je imala mnogo uspešnih rezultata ostvarenih primenom savremenih metoda u vaspitno-obrazovnom radu i nastavi u prethodne dve školske godine, na područjima: nastave, rada sa nadarenim učenicima, kao i onima koji zaostaju u savladavanju sadržaja vaspitno-obrazovnog rada i sadržaja nastavnog gradiva, slobodnih aktivnosti, stručnog usavršavanja, saradnje sa roditeljima, kulturne i javne delatnosti i saradnje sa užom i širom društvenom zajednicom, rukovođenja, organizacije i obezbeđivanja kvaliteta rada ustanove, unapređivanja tolerancije i prihvatanja različitosti, inkluzivnog obrazovanja i u drugim oblastima.

goca4    goca2

Priznanje „Dr Đorđe Natošević” ustanovljeno je 12. aprila 1996. godine i dodeljuje se za postignute rezultate i inovacije u nastavi najboljim predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama u AP Vojvodini, kao i vaspitačima, nastavnicima, psiholozima i pedagozima u njima. Priznanje se sastoji od plakete, povelje i novčane nagrade i svake školske godine može da se dodeli najviše pet priznanja.
Izuzetno smo ponosni što je Gordana Rackov dobitnica ove prestižne nagrade jer ona predstavlja priznanje za svakodnevni trud, ali je i motivacija za dalji rad u ostvarivanju vizija, želja i ciljeva, jer „najbolji se uvek probiju, izdvoje se i ostave prosečnost daleko iza sebe".

goca3

Školski Google Webmail

MailRed