Serbian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Norwegian Romanian
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
PrimeriDobrePrakdeBlack
DobraPraksa
                          eCasopisRed
eČasopis
                          AktivnaSkola
AktivnaŠkola
                          FacebookRed
facebook
                          MoodleRed
moodle
                          Instagram
Instagram
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Nastavlja se akcija Čep u džep

4. septembar 2014.

Da bi se od čoveka moglo očekivati i zahtevati ekološko ponašanje, potrebno ga je prethodno obrazovati. Dakle, situaciju ne treba prepuštati slučaju, nego je deci neophodno pružati znanja o osnovnim ekološkim pitanjima i ukazivati na neophodnost racionalnog korišćenja prirodnih resursa. To se može jedino uvođenjem ekoloških sadržaja u obrazovni sistem vaspitanja i obrazovanja.

Samo jedan u nizu takvih sadržaja u našoj školi protekle godine bila je akcija Učeničkog parlamenta pod nazivom Čep u džep. Sakupljali smo plastične čepove tokom cele godine i sakupili 163 kilograma plastike. Firma Granplast iz Bečeja posetila nas je u junu mesecu i otkupila sakupljeni materijal. Tom prilikom dogovorili smo dalju saradnju. Novac koji smo ovoga puta zaradili biće utrošen za obnavljanje sportskih tribina u školskom dvorištu. Kako smo uspešno realizovali akciju, ona će se nastaviti i u ovoj školskoj godini. Nadamo se još masovnijem odzivu učenika i roditelja i boljem rezultatu.

cepdžep2

Školski Google Webmail

MailRed